Pondělí |
Zeleninová polévka s jáhlami (1,7,9) Koprová omáčka s vejcem, brambory (1,3,7) |
Úterý |
Gulášová polévka (1,7) Kynutý jablkový závin (1,3,7) |
Středa |
Pórková polévka s kapáním (1,3,7) Ajvarová omáčka s kuřecím masem, těstoviny (1,7) |
Čtvrtek |
Květáková polévka (1,3,7)
Karbanátek pečený, šťouchané brambory (1,3,7)
|
Pátek |
Selská polévka (1,7,9) Vepřové kostky s kukuřicí, dušená rýže, salát (1,7) |
Jídlo je určeno k přímé spotřebě. Čísla v závorce jsou čísla alergenů, které pokrmy obsahují. V případě dotazů nebo dalších informací neváhejte kontaktovat personál školní jídelny.
Seznam publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2024 směrnicí 1169/2011 EU.